Vores tjenester

Renserierne > Vores tjenester

Renserierne tilbyder professionel service inden for rens & vask af alle tekstiler, samt skrædder reparationer og forandringer på alt slags tøj.

Rens og Vask

Alt rens og vask hos renserierne bliver udført med miljøvenligt svanemærket produkter. Vi sætter stor fokus på miljøvenligt service.

Læs mere

Plet Behandling

Renserierne.dk gør brug af de dyreste og bedste pletfjerningsmidler.

Læs mere

Rullevask

Professionel vask og rul uden pressefolder,af alt sengetøj, lagener, hovedpude- samt dynebetræk og duge, til Danmarks billigste priser.

Læs mere

Skrædder

Vi tilbydere mere end 25 års erfaring inden for skrædder reparationer og forandringer, af alt slags tøj og tekstiler.

Læs mere

Miljøvenligt Rens & Vask med kun svanemærket produkter

Hos renserierne bestræber vi os på at være Danmarks førende og grønneste renseri. Derfor gør vi kun brug af svanemærket produkter til alt rens og vask, samt pletbehandling.Svanemærkede produkter har den fordel,  at de inden for den pågældende varegruppe, er de mindst miljøbelastende.Med svanemærkede produkter sættes der grænser for udledning af giftige stoffer, og for indholdet af uønskede stoffer i varen. Svanemærkede produkter lever op til en lang række sundhedskrav. Der må ikke indgå ingredienser, der er på EU’s liste over hormonforstyrrende stoffer, eller allergifremkaldende parfumer og konserveringsmidler.

 

Rensemetoderne er forskellige fra hinanden, og nogen former for beklædning tåler én form for rensning fremfor en anden. Det vi, som fagfolk, lægger mest vægt på er dog, at beklædningerne bliver behandlet på en sådan måde, at det bliver slidt så minimalt som overhovedet muligt. Da dette skal ske med minimalt pres på miljøet, er det derfor nødvendigt, at arbejde med flere forskellige rensemetoder.

Plet Behandling

I vores mange årtier i renseri-branchen har vi oparbejdet en stor erfaring med diverse pletfjerningsmidler.

Dette betyder i praksis, at hvis én eller evt. flere pletter kan fjernes, så bliver de fjernet. Vi bruger nogle af de dyreste og bedste pletfjerningsmidler på markedet, og der vil hverken blive sparet på hverken pletfjerningsmidler, eller det antal rensninger der skal til, for at få det fjernet. Vi har et indgående kendskab og erfaring med pletbehandling og har derfor en meget sikker fornemmelse for, hvor grænsen går, specielt hvad angår sarte stoffer som silke og hør. Er der nogen tvivl om en plet evt. kan gå af, tilbyder vi altid uden beregning en omrens. Generelt kan det siges, at jo længere tid pletter sidder på, jo sværere er de at få af. Normalt er det bedst, hvis man ikke selv forsøger at fjerne pletter, men at man afleverer disse til os, da man ofte kan lave skjolder og også risikere at arbejde pletten endnu mere ind i tøjet, så den efterfølgende bliver sværere at få af, eller måske endda bliver umulig.

Vask og Rul af Sengetøj og Duge

Renserierne.dk tilbyder nu Københavns billigste vask og rul, af duge og sengetøj.

Til kun 85 pr. Kg kan du nu få vasket og rullet alt vasketøj hos os. Dette inkludere alt fra sengetøj som lagener, hovedpude- samt dynebetræk og duge. Processen starter ud med en grundig pletbehandling, hvor alt snavs og pletter får en grundig gennemgang. Dernæst en skånsom svanemærket vask, og efterfølgende rullet og foldet, uden nogen former for pressefolder. Vi har fornyligt investeret i en helt ny rullemaskine, som garantere for at alt tøj der kører igennem bliver behandlet så skånsomt som muligt, og helt uden nogen former for pressefolder.

Skrædderarbejde – reparationer, forandringer mm.

Vi har siden vores eksistens, også tilbudt professionelt skrædderservice af alle former for tekstiler og tøj. Vi har en dygtigt skrædder som har mere end 25 års erfaring inden for alt skrædderarbejde. Dette gælder alt fra små reparationer til større forandringsopgaver på habitter og brudekjoler. Se alle vores ydelser under skrædder priser, og hvis der skulle være andre spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.

Som en ekstra service til vores kære kunder tilbyder vi også skrædder service i hjemmet. Hvis du har besvær med at tage mål eller indlevere fysisk i forretningen, kan vi efter tidsbestilling komme forbi dit hjem, og selv tage mål på det arbejde der skal udføres. Tidsbestilling skal ske ovre telefonen på – +45 2226 2594