Home Duplicate

Renserierne > Home Duplicate

RENSERI I KØBENHAVN

Københavns ældste og hurtigste renseri, der nytænker på alle områder.
Læs mere om hvad vi kan gøre for dig

RENSERI I KØBENHAVN

Københavns ældste og hurtigste renseri, der nytænker på alle områder.
Læs mere om hvad vi kan gøre for dig

Velgørenhedspolitik:

“LÆS MERE OM HVILKE ORGANISATIONER VI STØTTER”

Velgørenhedspolitik:

Hos Erhvervsrens går minimum nu 11% af vores årlige overskud til velgørenhed.

 

Hos os mener vi, at vi udover at være gode ved hinanden og miljøet, også skylder at være gode ved dem, som har brug for ekstra opmærksomhed.

Derfor finder vi det helt naturligt at støtte dem, som støtter andre.

Vi har igennem mange år, og som én af de første renserier i DK, støttet diverse nødhjælpsorganisationer, og det ikke kun økonomisk.

F.eks. har vi den politik, at alt uafhentet tøj på vores renseri, som er over 1 år gammelt, jævnfør indleveringsdatoen, foræres til nødhjælpsorganisationer, som kan have gavn af dette.

Desuden vil du et par gange om året, have mulighed for at købe særlige varer eller produkter på vores hjemmeside, som du som kunde hos Erhvervsrens, med fordel kan drage nytte af – og pengene vil vel og mærket ubeskåret gå til én eller flere nødhjælpsorganisationer.

Fra 2011 og frem til nu har vi foreløbigt valgt at støtte følgende organisationer:

Få dit tøj renset hos Renserierne:

Med mere end 30 års erfaring indenfor rens og vask af alle former for tekstiler, er vi klar til at tage i mod din opgave. Vi er medlem af Dansk Renseri Forening, hvilket betyder at du er garanteret, dit tøj renses og behandles professionelt. Før vi begynder renserprocessen undersøges tøjet og dets materiale, og der besluttes derefter hvilken rensemetode der skal bruges.

 

  • Danmarks bedste og billigste renseri
  • Vi tilbyder ekspres service
  • Indlevere dit tøj om morgenen, gælder hvad som helst, og afhent senere samme dag.
  • Bedste kvalitets behandling.
4

Vi arbejder også med virksomheder:

Vi vasker og renser for mere end 90 forskellige firmaer. Lige fra store danske internationale virksomheder, til mindre firmaer og etablissementer i hele Storkøbenhavn, og i mindre dele af Nordsjælland.

Servicer vi tilbyder

Rens

”Vi renser alle typer tekstiler, hvor vaskeanvisningen tillader det. Vi benytter kun den mest skånsomme metode for din krop og miljøet. ”

Læs mere

Vask og Rul af duge og sængetøj

“Vi er professionelle indenfor behandling af både rensetøj, vasketøj og rulletøj. Indlevere dit tøj hos os, og afhent når det passer dig.”

Læs mere

ProfessionelSkrædder

“ Vi har Danmarks bedste skrædderordning. Vi kan udføre alle former for skrædder arbejde til de bedste priser”

Læs mere

Miljøvenlig rens og vask:

Rensemetoderne er forskellige fra hinanden, og nogen former for beklædning tåler én form for rensning fremfor en anden. Det vi, som fagfolk, lægger mest vægt på er dog, at beklædningerne bliver behandlet på en sådan måde, at det bliver slidt så minimalt som overhovedet muligt. Da dette skal ske med minimalt pres på miljøet, er det derfor nødvendigt, at arbejde med flere forskellige rensemetoder.

KONTAKT OS
3-ECO-FRIENDLY