Erhvervsrens

Renserierne > Erhvervsrens

Erhvervsrens – Afhentning og levering af rensetøj til dit firma

Renserierne tilbyder Danmarks bedste og hurtigste erhvervsløsning på afhentning og levering af rensetøj til din arbejdsadresse. Vi henter og bringer medarbejdernes rensetøj to gange om ugen, helt uden besvær for firmaet. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 33 12 45 45.

Opret en Firmaaftale idag!

  FIRMA OPLYSNINGER:

  KONTAKTPERSON:

  Erhvervsrens:

  Vi har i mange år drevet renseri i Indre København, hvor vi blandt andet renser tøj for flere 5-stjernede hoteller, flere kendte personligheder, og desuden har faste aftaler med flere teatre i København. Sideløbende med dette, har vi også valgt at udnytte vores erfaring til et større samarbejde direkte med erhvervslivet.Vores mange års erfaring gør os professionelle til det yderste – lige fra indsamlingen af tøjet, pletbehandlingen, og renseprocessen til leveringen af tøjet i jeres firma. Kvalitet til tiden – hver gang.

   

  Da vi leverer tøjet direkte til jer, er ingen afhængig af at skulle nå i renseriet inden lukketid. Vi leverer på arbejdspladsen to gange om ugen, så tøjet er lige til at tage med hjem, uanset hvor sent I holder fyraften.Vi henter og bringer medarbejdernes rensetøj, helt uden besvær for firmaet. Betalingen foregår let her på vores hjemmeside, og medarbejderne slipper for at bruge deres fritid på, at få renset deres tøj.

  I slipper for besværet og administrationen:

  Der er intet administrativt besvær for jer. Ingen kontanter eller indviklet sammentælling. Vores online-system gør det let og hurtigt at få renset jeres tøj. Den enkelte medarbejder afleverer blot sit rensetøj på arbejdet et vilkårligt sted efter aftale, i en pose sammen med sin kvittering, som viser, hvem medarbejderen er, og hvor mange stykker tøj, der er afleveret og betalt for.

  Rens, pres, vask – og meget mere:

  Vi renser, vasker og presser al former for tøj, og har Danmarks mest omfattende bestillingsliste, samt meget fordelagtige priser. Vi har aftaler med professionelle skræddere og skomagere, hvilket betyder, at vi tilbyder reparation af jeres beklædningsdele og sko. Desuden samarbejder vi med én af landets førende skind og pels-pleje firmaer. Af øvrige ydelser kan nævnes salg af et bredt udvalg af tilbehør, levering fra Dag til Dag, og en unik SMS-Service.

  Vi vasker & renser for mere end 90 forskellige firmaer

  Lige fra store danske internationale virksomheder, til mindre firmaer og etablissementer i hele Storkøbenhavn, og mindre dele af Nordsjælland.