Mandag - Fredag ​08.00 - 18.00 Lørdag 9.30 - 15.30 Søndag Lukket RING PÅ 33 12 45 45 info@renserierne.dk

Rensning af tøj i København på Vesterbro

Det er ikke ligegyldigt for hverken tøj eller miljø, hvordan tøj vaskes

Hos Renserierne.dk ApS får du rensning af tøj med ren samvittighed

Nogle former for beklædning og tekstiler tåler bedre én form for rensning af tøj frem for en anden. Det vigtigste for os som fagfolk er, at hver enkelt beklædning altid bliver behandlet på en måde, så det bliver slidt så lidt som overhovedet muligt.

Samtidig er det for Renserierne.dk ApS også en mærkesag, at rensning af tøj foregår med størst muligt hensyn til og fokus på miljøet. Vi har kun én jord – vi skal passe på den. Generationerne efter os skal også kunne nyde en grøn natur og et bæredygtigt miljø. Vi arver ikke jorden efter vores forældre – vi låner den af vores børn.

Tre metoder til rensning af tøj

Hos os foregår rensning af tøj derfor så skånsomt som muligt – både for selve beklædningsdelen og for naturen. Vi har valgt at benytte os af tre forskellige rensemetoder:

 • Kemisk rens
  Kemisk rens sker med Perchlor og er den mest almindelige rensningsform. Den blev udviklet i 1930’erne og benyttes fortsat, fordi den anses som værende den mest effektive rensningsform til de fleste typer tekstiler
 • Vådrens
  Vådrens er den mest skånsomme rensningsform – også for miljøet. Den er – som man næsten kan regne ud – vandbaseret
 • F-rens (rens med kulbrinte)
  F-rens er stort set det samme som kemisk rens, men her er rensevæsken kulbrinte i stedet for Perchlor. Derudover bruges lavere centrifugering og lavere temperatur, og dermed er behandlingen lidt mere skånsom for miljøet. Til gengæld er den ikke helt så effektiv som den gængse rens med Perchlor.

Når vi skriver miljøpolitik, så mener vi det. Ved rensning af tøj gør vi altid brug af nordisk svanemærkede produkter, der har den fordel, at de inden for den pågældende varegruppe er de mindst miljøbelastende. Der er med andre ord sat grænser for udledning af giftige stoffer og for indholdet af uønskede stoffer i produktet.

Når et produkt er svanemærket, lever det op til en lang række sundhedskrav:

 • produkterne har ikke ingredienser, der er på EU´s liste over hormonforstyrrende stoffer
 • produkterne indeholder ikke allergifremkaldende parfume
 • produkterne indeholder ikke konserveringsmidler

Med andre ord: Hos Renserierne får du rensning af tøj med ren samvittighed!

Det er vores mål med rensning af tøj at give dig det reneste vasketøj retur med Danmarks hurtigste levering og samtidig tilgodese miljøet. Derfor er alle Renserierne.dk ApS’ biler udskiftet med el-biler. Andet giver ikke mening.

Her kan du få klaret rensning af tøj – og samtidig hjælpe andre

Når du handler med Renserierne og lader os stå for rensning af tøj, så hjælper du også os til at hjælpe andre. Hos Renserierne.dk ApS går minimum 11% af vores årlige overskud til velgørenhed. Vi mener, at vi udover at være gode ved hinanden og ved miljøet, også skylder at være gode ved dem, der har brug for ekstra opmærksomhed. Derfor finder vi det helt naturligt at støtte dem, der støtter andre.

Du kan trygt overlade selv dine bedste stykker tøj til os – vi passer på det, som var det vores eget. Som medlem af Dansk Renseri Forening kan vi garantere dig kvalitetsarbejde, service og forsikringsordning. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rensning af tøj – her på siden kan du se alle vores serviceydelser og vores store udvalg af tilbehør. Vi klarer rensning af tøj fra København og Vesterbro. Send os en besked via kontaktformularen her på siden, eller kontakt os på tlf. 
33 12 45 45 
– vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

Vi leverer bl.a. til:

Bella Center
Marriott
Mærsk
 Novo Nordisk A/S