Mandag - Fredag ​08.00 - 18.00 Lørdag 9.30 - 15.30 Søndag Lukket RING PÅ 33 12 45 45 info@renserierne.dk

Renseriforening

Renseriforening

Vi er medlem af Dansk Renseri Forening, som er den eneste brancheforening for renserier i Danmark.

​Hvorfor er vi medlem?

Vi værdsætter dette medlemskab, eftersom det giver os en del fordele i relation til fornyelse og udvikling. For vore kunder er det en ekstra garanti for, at vi som renseri er på forkant med udviklingen og lever op til en række normer relateret til miljø, fagkundskab, forretningsetik, etc..

Miljø

Renseri branchen udvikler sig, som så meget andet, med lynets hast i disse år, hvor bl.a. strenge krav til miljø er en af de mere videnstunge udfordringer. Her har vi haft megen glæde af vores forening, som gennem tæt kontakt med miljømyndigheder har kunnet rådgive os til at implementere de bedste løsninger. Vi har i denne forbindelse også haft mulighed for at genneføre Foreningens omfattende miljøkursus.

Efteruddannelse

Derudover får vi dækket vores behov for efteruddannelse gennem en bred vifte af specialiserede kurser, som holder os ajourført, med hvad der sker af nyt indenfor rens og vask.


Hvad er fordelen for dig?

For dig som kunde giver vores medlemskab også nogle fordele:

Vi er fra Dansk Renseri Forening pålagt en efterlevelsespligt af kendelser fra Forbrugerstyrelsen.
Adgang til Dansk Renseri Forenings miniankenævn for hurtig afgørelse ved evt. tvivlsspørgsmål om opståede skader på tøj under rensning.
Forsikringsordning i Dansk Renseri Forenings regi.

Selvom dette medlemskab ikke gør det alene, mener vi alligevel, at det hjælper os med til at være godt rustet til at gå fremtidens nye udfordringer i møde. Og at det for vore kunder giver en større sikkerhed for, at vi kan levere en professionel og tidsvarende tekstilpleje.

​Du kan tjekke om et renseri er medlem af Dansk Renseri Forening ved at kigge efter dette logo i renseriets vindue.

Vi leverer bl.a. til:

Bella Center
Marriott
Mærsk
 Novo Nordisk A/S