Mandag - Fredag ​08.00 - 18.00 Lørdag 9.30 - 15.30 Søndag Lukket RING PÅ 33 12 45 45 info@renserierne.dk

Rens af jakkesæt i København på Vesterbro

Det er ikke ligegyldigt, hvem du betror rens af jakkesæt

Rens af jakkesæt er i høj grad en tillidssag

Selv dit bedste jakkesæt vil med tiden kræve en rens af jakkesæt, naturligvis afhængigt at hvor ofte du bruger det, og hvad det i øvrigt har været udsat for. Men såvel møder, konferencer, rejser og fester byder dit jakkesæt på en del, og en dag er det ikke længere så flot, som det var.

Et jakkesæt kan være en større udskrivning, og et sådant stykke eksklusiv beklædning kræver pleje af et renseri, der har både erfaring med rens af jakkesæt og kvalitetsbevidsthed. Hos Renserierne.dk ApS forstår vi os på kunsten at vedligeholde og rense dine mest dyrebare tekstiler. For os er det en æressag at være med til at bibeholde dit jakkesæt flot og rent så længe som muligt.

Vi står for rens af jakkesæt med fokus på miljøet

At bibeholde dit jakkesæt pænt og rent kræver et jævnligt besøg på renseri. Med årene kan rens af jakkesæt løbe op i mange besøg, ikke mindst når man tænker på, hvor mange jakkesæt, der dagligt bruges i Danmark. Derfor er det vigtigt for Renserierne.dk ApS, at rens af jakkesæt foregår med størst muligt fokus på kvalitet – og på miljø. Med andre ord stræber vi efter den mest skånsomme rensemetode for såvel dit jakkesæt som for miljøet.

At bruge en skånsom renseproces går ikke udover kvaliteten, tværtimod. Vi fjerner al snavs ved rens af jakkesæt – både det synlige, og det skjulte. Vi fjerner ikke blot de synlige pletter men også tobaksrøg, sved, støv og alle de andre ting, dit jakkesæt har været udsat for.

Rens af jakkesæt med særlig pletfjerningsteknik

Det er rigtig ærgerligt at have fået en plet på jakkesættet ved et uheld, og frygte at man måske aldrig får den af igen. Det gør man i langt de fleste tilfælde!

Har du fået en plet på jakkesættet – bukser, vest, nederdel eller jakke – så kom med beklædningsdelen hurtigst muligt, så man undgår at pletten hærder op og sætter sig mere fast.Forsøg ikke selv at fjerne pletten, men lad trygt os klare rens af jakkesæt. Vi har gennem årene udviklet særlige pletfjerningsteknikker, så hvis en plet på nogen måde kan fjernes, så bliver den det. Vi sparer ikke på hverken pletfjerningsmidler eller det antal rensninger, det må kræve at få den fjernet.

Er ærmerne for lange eller benene for korte? Vi kan mere end rens af jakkesæt

Som en del af vores service kan vi også tilbyde at lægge ærmer enten op eller ned, ligesom vi kan lægge bukseben op eller ned. Vi syr gerne en knap eller to i. Og har figuren ændret sig, kan vi sy dine beklædningsdele ind eller ud i livet, ligesom vi kan sætte en ny lynlås i, hvis den gamle ikke er, hvad den har været. Vi tilpasser naturligvis også nederdele. Hos os finder du meget mere end rens af jakkesæt.

Efter rens af jakkesæt er det lige til at hoppe i

Uanset om du har indleveret til rens af jakkesæt eller til skrædderservice eller begge dele, sørger vi naturligvis for at presse jakkesættet og hænge det på en bøjle i plastpose eller dragtpose, så dit jakkesæt er beskyttet og samtidig klar til brug.

Vi står for rens af jakkesæt i København og København V, og hører gerne fra dig, enten via kontaktformularen på denne side, eller kontakt os gerne på tlf.
33 12 45 45
. Med stor professionalisme og mange års erfaring kan vi garantere dig fuld tilfredshed med rens af jakkesæt hos Renserierne.dk ApS

Vi leverer bl.a. til:

Bella Center
Marriott
Mærsk
 Novo Nordisk A/S