Mandag - Fredag ​08.00 - 18.00 Lørdag 9.30 - 15.30 Søndag Lukket RING PÅ 33 12 45 45 info@renserierne.dk

Erhvervsrens København og Vesterbro

Verdens nemmeste måde for såvel firmaer som medarbejdere at få vasket tøj på

Med vores erhvervsrens bliver det aldrig nemmere

Fra nu af behøver I ikke mere samle medarbejdernes tøj sammen, blande det og holde styr på, hvad der er indleveret, stå med små snuskede kassebon’er og reservationsmærkater, lave sammentællinger og bøvle med bogholderiet.

Renserierne.dk ApS har til erhvervsrens udviklet det smarteste system, som er enkelt og let for både jer og os at håndtere:

  • Vi opretter jer på vores hjemmeside
  • Hver medarbejder kan selv logge ind på erhvervsrens.dk – bestille – betale – printe
  • Vi henter medarbejdernes rensetøj
  • Vi sørger for vask, rens og pletfjerning
  • Vi leverer tøjet på arbejdspladsen to gange om ugen – lige til at tage med hjem, uanset hvor sent I holder fyraften

Slip for administration med vores erhvervsrens

Så snart vi har indgået en aftale om erhvervsrens, opretter vi jer på vores hjemmeside. I får jeres eget lukkede site. Den enkelte medarbejder i jeres virksomhed kan derefter logge ind under firmanavnet, og her se priserne, bestille, betale med sit kreditkort og printe en kvittering.

Vi er stolte over at kunne sige, at med erhvervsrens er der intet administrativt besvær for jer.

Med erhvervsrens undgår I at skulle håndtere kontanter og lave indviklede sammentællinger – og ikke mindst at skulle holde styr på, hvilken medarbejder, der har afleveret hvad. Hver enkelt medarbejder afleverer blot sit rensetøj et sted på jeres arbejdsplads efter aftale. Tøjet lægges i en pose sammen med pågældendes kvittering, der er printet fra on-line systemet. Kvitteringen viser os, hvem medarbejderen er, og hvor mange stykker beklædning vedkommende har afleveret og betalt for. Nemmere og mere sikkert bliver det ikke!

Med erhvervsrens slipper I for at skulle nå renseriet inden lukketid

Vi henter og bringer al medarbejdernes rensetøj helt uden nogle former for besvær for din virksomhed. Vores el-biler leverer alt jeres tøj direkte til jer efter erhvervsrens. Der er ingen medarbejdere eller ledere, der er nødt til at nå at hente rensetøjet inden lukketid – vi leverer til jer på arbejdspladsen to gange om ugen. Så kan hver enkelt tage tøjet med hjem, uanset hvornår I holder fyraften. Det kalder vi medarbejdertrivsel.

Helt igennem rent tøj med erhvervsrens – rens, vask, pres og meget mere

Vi lever af at være professionelle og yde mere end almindelig god service – og naturligvis at levere tøj, der er renset og vasket bedst muligt. Det er kvalitet til tiden – hver gang.

Som I kan se på denne hjemmeside, har vi Danmarks mest omfattende bestillingsliste, som også indeholder nogle meget fordelagtige priser. Udover at vaske, rense og presse jeres arbejdsbeklædning tilbyder vi med erhvervsrens også reparation af beklædningsdele og endda reparation af jeres skobeklædning. Så behøver I kun at aflevere det hele ét sted. Nemlig i jeres egen virksomhed, hvor vi henter det.

Gør hverdagen meget nemmere – hør mere om erhvervsrens

Erhvervsrens er også fleksibilitet. Derfor kan I hos os købe et bredt udvalg af tilbehør, ligesom I kan bestille levering fra-Dag- til-Dag og en unik SMS-service.

Alt dette og meget mere fortæller vi gerne om, hvis din virksomhed skal gøre som mere end 50 forskellige firmaer, der dagligt bruger vores erhvervsrens – fra store danske og internationale virksomheder til mindre firmaer og en del etablissementer i København på Vesterbro. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf.
33 12 45 45
, så giver dig gerne et uforpligtende tilbud, der kan gøre din og din virksomheds hverdag meget nemmere.

Vi leverer bl.a. til:

Bella Center
Marriott
Mærsk
 Novo Nordisk A/S